Το πλαίσιο της On – Line συνεδρίας

Αφορά ατομικές συνεδρίες, διάρκειας 45’ με την χρήση βιντεοκλήσης μέσω Skype. Θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ καθώς επίσης λογαριασμός στο Skype. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ορίζουμε ημέρα και ώρα για το «διαδικτυακό μας ραντεβού», το οποίο πραγματοποιείται καλώντας με στο EVA KOROMILA.

Η Online Συνεδρία:

• Εξυπηρετεί ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο γραφείο του θεραπευτή ή της θεραπεύτριας είτε λόγω απόστασης είτε λόγω προγράμματος αλλά και λόγω διαφόρων θεμάτων υγείας.

• Η online συνεδρία μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά για μια σχετικά σύντομη χρονική περίοδο. Σε καμία περίπτωση η online συνεδρία δεν μπορεί να υποκαταστήσει 100% την πρόσωπο-με-πρόσωπο επικοινωνία.

• Επίσης, η Online συνεδρία δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από κάποια σοβαρή διαταραχή ή στην παρούσα φάση βιώνουν σοβαρότατη κρίση.

 

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Αφού οριστεί τηλεφωνικά ή με email πότε θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συνεδρία (προκαθορισμένη μέρα και ώρα) και πριν ο/η πελάτης με καλέσει στο EVA KOROMILA στο skype θα πρέπει να γνωρίζει πρώτα ότι:

Θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό της συνεδρίας στο λογαριασμό μου στην Τράπεζα (τον οποίο θα λάβει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου) τουλάχιστον μία ημέρα πριν την καθορισμένη συνεδρία, για το οποίο θα πρέπει να έχω λάβει ειδοποίηση πληρωμής.

Σε περίπτωση που ο/η πελάτης έχει κλείσει συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης, έχει προπληρώσει και αδυνατεί να επικοινωνήσει μαζί μου την συμφωνημένη ώρα, μπορεί να ορίσουμε νέο ραντεβού εφόσον με ειδοποιήσει τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προκαθορισμένη συνεδρία. Σε διαφορετική περίπτωση, χρεώνεται την συνεδρία ως γενόμενη.

 

Online Συνεδρία: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η Online Συνεδρία είναι το Skype, το οποίο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εξασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μέσω Skype εδώ.

Στην περίπτωση παραβίασης των προσωπικών δεδομένων από τρίτους με υπαιτιότητα του πελάτη ή παρέμβαση από hackers ή internet providers ή αποστολή μηνυμάτων σε λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν φέρω καμία ευθύνη.

Στην Online Συνεδρία όπως και στη θεραπεία στο γραφείο τηρείται ο κώδικας δεοντολογίας και βέβαια τηρείται το απόρρητο του πελάτη. Κατά την διάρκεια της Online Συμβουλευτικής, ο διάλογος μεταξύ εμού και του πελάτη, περιέχει προσωπικά δεδομένα τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου. Απαγορεύεται ρητά η χρήση ολόκληρου ή μέρους, αναφορά ή σύνοψη του υλικού αυτού χωρίς την έγγραφη άδεια μου.

Χρεώσεις

Ενημερωθείτε για τις χρεώσεις

  • Κάθε συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και το κόστος της καθορίζεται από τη συχνότητα των συνεδριών ανά εβδομάδα. (οι τρεις πρώτες συνεδρίες διαρκούν μια ώρα, και σε αυτές γίνεται λήψη ιστορικού και ορίζεται το πλαίσιο της συνεργασίας).

Phone: +30 2111196512
Ξενοφώντος 7,18120, Κορυδαλλός
Αθήνα, Ελλάδα