#861
Ανώνυμος
Ανενεργός

Όλοι μας , κατά καιρούς, ερχόμαστε αντιμέτωποι με ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Κάποιες φορές για να τα διαχειριστούμε αναζητούμε την φροντίδα και την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μας.

Τι γίνεται όμως όταν οι δυσκολίες γίνονται ανυπόφορες και μας φαίνεται ακατόρθωτο να τις αντιμετωπίσουμε; όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας ; όταν η καθημερινότητα μας διαταράσσεται και μας δυσκολεύει;

Ο ρόλος του ψυχολόγου είναι ακριβώς εδώ: να βοηθήσει να ξεκαθαριστεί το τοπίο, να δοθεί χρόνος και χώρος στην σκέψη, να καλλιεργήσει εν τέλει το έδαφος ώστε να βρεθεί μια γόνιμη διέξοδος.

Η ουδετερότητα, η μέθοδος και η τεχνική είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την δουλειά του ψυχολόγου να διαφέρει από μια συζήτηση με έναν φίλο. Η θεραπευτική τεχνική και υποστήριξη είναι δυνατόν να βοηθήσουν να κατανοήσει κανείς τα αδιέξοδα και να κάνει εκείνα τα βήματα που θα τον οδηγήσουν στην τελική λύση.

Το ασφαλές περιβάλλον, ο επαγγελματισμός, το γνήσιο ενδιαφέρον και η εμπιστευτικότητα στην πρόσωπο- με πρόσωπο επαφή, είναι τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη έκβαση της θεραπείας.

Phone: +30 2111196512
Ξενοφώντος 7,18120, Κορυδαλλός
Αθήνα, Ελλάδα